Cautare

57585 de rezultate pentru "lampadare si suporturi pentru flori" (4.20 secunde)
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Pe Irina Braileanu o puteti gasi zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale ce are loc in curtea Muzeului National de Geologie. Asa cum si-a obisnuit publicul, Irina a adus multe noutati si la aceasta editie.
Nicoleta Simona Vaduva participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Ioan Pop din Cluj participa la targul traditional de Martisor organizat in curtea MTR cu martisoare inedite cu flori de nu-ma-uita, ghiocei si figurine cu animale. ... variaza ca pret, la 15 RON (ghioceii) si la 20 RON (figurinele).
Presedintele Organizatiei Municipale a PSD Mangalia, Claudiu Tusac, continua in aceasta saptamana actiunile dedicate doamnelor si domnisoarelor. Cu ocazia Martisorului, in perioada 1-8 martie, Claudiu Tusac a oferit si ofera flori, cu precizarea ca "aceste actiuni nu au o tinta electorala".
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a depus, joi, o coroana de flori, din partea MAE roman, la mormantul poetului Grigore Vieru si a vizitat Consulatul Romaniei la Chisinau.
"Din 2008 incoace, tot ce face puterea actuala este aproape sa ne scoata din Europa" Liderul PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, la Ploiesti, ca tot ce face actuala putere din 2008 incoace este "aproape sa ne scoata din Europa", declaratia fiind facuta in contextul deciziei Consiliului JAI de a amana luarea unei decizii in privinta calendarului aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen.
Presedintii celor doua Camere, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au participat vineri la ceremonia militara organizata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in Parcul Carol din Bucuresti, informeaza Antena3.
Dedicata zilei de 8 martie, expozitia a etalat pe simezele salii multifunctionale Perspective din incinta bibliotecii numeroase lucrari de pictura realizate de artisti, lucrari ce au creat un frumos univers univers demonstrand totodata si marele potential de care dispun creatori locali.
Targul "Traditii si flori de sarbatori", aflat la editia a VI-a, organizat in Parcul Cismigiu, este deschis pana pe 13 aprilie inclusiv. ... Targul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie. ... De profesie, sunt mecanic auto si lacatus auto.
Palinca de mere si palinca de pruna sunt cele mai cautate bauturi la targul de produse traditionale din Parcul Cismigiu. ... Aflat la cea de-a VI-a editie, targul intitulat "Traditii si flori de sarbatori" este deschis pana pe 13 aprilie 2015 inclusiv.
Cozonac Domnesc din Botosani participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Cei de la firma Pamvet SRL participa zilele acestea la targul traditional Traditii si flori de sarbatori rganizat de Creart in Parcul Cismigiu. "Avem 10 sortimente de baclava, 20 de sortimente de rahat turcesc si braga. Cafeaua turceasca la nisip si braga merg cel mai bine!
Targul de martisoare la Muzeul Dunarii de Jos Muzeul Dunarii de Jos Calarasi organizeaza si in acest an Targul de martisoare.
Tinctura de flori de soc de la Hofigal influenteaza pozitiv eliminarea apei in exces din organism si are rol depurativ eficient in eliminarea toxinelor si substantelor daunatoarea organismului atat prin urina, cat si prin transpiratie, mareste activitatea secretorie a glandelor sudorifice;
Aproximativ 3.500 de militari si specialisti din MApN, MAI si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, dintre care circa 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere vor participa de 1 decembrie, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, conform Ministerului Apararii.
Carmen Iban din Ialomita de la firma Flori lavanda a venit cu produse din lavanda la targul traditional organizat in curtea MTR.
In acel vacarm, un piept soldatesc racnea "atentie la flori" - un cod pe care ar fi trebuit sa-l priceapa unii sau altii dintre militarii speriati.
Orasul a fost plin de flori si oamenii parca au fost mai zimbitori. ... In ultimele luni am tot asteptat zapada si gerul sfichiuitor. ... Apoi am inteles ca se referea nu doar la capriciile meteo, ci si la viata de zi cu zi.
Catalin Morosanu a iesit pe strada si a oferit flori tuturor doamnelor si domnisoarelor care i-au iesit in cale, iar noi l-am insotit.
google-analytics.com